een kr8-ige donderdag

Onze eerste nacht hier in Malle is goed verlopen.
Deze ochtend zaten we al meteen vol ‘talentenkriebels’ (er waren al héél vroege vogels bij).
Na een stevig ontbijt begonnen we fris en opgewekt aan het vervolg van de zoektocht naar onze eigen talenten en die van de anderen. Er stond ook vandaag heel wat op het programma: er werden weer heel wat creatieve T-shirts ontworpen met Wordle, we tekenden een eigen stripverhaal, hielpen Kapitein Kracht in zijn controlekamer, speelden toneel met Randall, … en wist je dat wij kunnen toveren met muziek?
Onze hongerige magen werden gevuld met lekkere soep en nadien werden we verwend met frietjes en videe…en als dessert een ijsje… mmmm!
Na de middag werden we verder ondergedompeld in de verschillende krachten. Jammer genoeg lieten de weergoden ons wat in de steek en kon de workshop natuurkracht niet doorgaan. Na het vier uurtje kregen we dan tijd om de douches uit te testen en werden er tal van andere leuke activiteiten voorzien zoals o.a. een krachtenkast vol met leuke spelletjes en vooral ‘the silent disco’ viel enorm in de smaak! We maakten ook kennis met G – sport… echt indrukwekkend!
We hebben vandaag dus weer geen seconde stil gezeten en heel wat indrukken opgedaan.
Iedereen heeft het hier naar zijn zin!
We kijken er al naar uit om al onze verhalen aan jullie te vertellen. Kijken jullie morgen in de brievenbus? Misschien zie je onze snoetjes dan verschijnen…

2 Antwoorden op “een kr8-ige donderdag”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.