Vosselaar ontdekt talent!!

Hey mama’s en papa’s,
onze eerste dag hier in het talentencentrum in Malle was geweldig!! We vlogen er deze morgen al direct in met verschillende workshops rond de 8 krachten.
Zo moesten we ontsnappen uit een echte escape-room, tekenden we onze eigen strips, oefenden we onze dramakunsten met Randall en maakten we muziek met djembé’s.
Ook werden we hier al overstelpt met cadeautjes. We kregen onze eigen krachten-rugzak en badge. We hebben onze eigen T-shirt ontworpen en maakten een echte ballonracer van hout. Supercool!
Ondanks dat we met zoveel zijn ontdekten we ook dat iedereen uniek is en zijn eigen talenten heeft. Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar onze kamers.
Morgen sturen we weer een nieuw berichtje met onze avonturen.
kr8-ige groetjes
Heilig Graf

7 Antwoorden op “Vosselaar ontdekt talent!!”

  1. Liesbeth, mama van Tibo

    Hallo allemaal, wat leuk om zo’n verslag te kunnen lezen. We zijn blij te horen dat iedereen het zo naar zijn zin heeft en dat er heel wat talenten ontdekt worden! Veel plezier daar nog en dankjewel om onze kinderen zo’n leuke tijd te bezorgen.

  2. Arva (mama van Raniyah)

    Wat een leuke en gevarieerde activiteiten allemaal! Deze kinderen komen vrijdag zó ontzettend verrijkt terug. Super dat ze deze onvergetelijke ervaring op zo een jonge leeftijd mogen opdoen met school!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.