Simonnetschool dag 2: op ontdekkingsreis

Hoi mama’s en papa’s… we hebben super goed geslapen. Fris en monter zijn we aan dag 2 begonnen. Er stonden maar liefst 4 workshops op het programma vandaag. We toverden ons om in echte schilders en maakten een megacool “RichterSimonnetteamschuifschilderkunstwerk”. Het resultaat valt binnenkort te bewonderen in onze klas. Ook mochten we kennismaken met Sven. Hij kan werkelijk alles op zijn piano. We mochten zelf djembé spelen en leerden een supertof lied. Na de hamburgers ’s middags ontwierpen we onze eigen ’talentenT-shirt’ en mochten we onze fantasie helemaal laten gaan tijdens de workshop ‘verhalen op de plank’. Daarna mochten we in het bos gaan spelen maar moesten al snel weer naar binnen voor de regen. Maar geen nood…ons huis is groot genoeg om in te ravotten en kan wel tegen een stormpje.
Groetjes De kleppers van Sint-Martens-Latem.
Oh ja: de foto’s op de blog zijn ook aangevuld als je onze avonturen van vandaag wil bekijken.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.