Kr8-ige eerste dag voor de Simonnetschool!

Hey mama’s en papa’s,
onze eerste dag zit er al bijna hier in Malle en we hebben nog geen momentje rust gekend. Zo vlogen we er deze morgen direct in met de zoektocht doorheen het grote ‘huis’ van Malle. We gingen op zoek naar de talentmannetjes van de kunstenaar Slinkachu. Zo leerden we meteen ons ‘huis voor een week’ kennen. Na het super-lekkere eten van de deze middag, (patatjes met boontjes en schnitzel, mmmmm) begonnen we aan de workshop circus. Jongleren, koorddansen, rijden op een éénwieler…. we kunnen het allemaal. Ook moesten we ontsnappen uit de escaperoom waar we al onze krachten moesten gebruiken om tot de oplossing te komen. En ja hoor… we zijn er allemaal op tijd uitgeraakt. Na het vieruurtje konden we nog even buitenspelen en daarna mochten we dan eindelijk naar onze kamer. Wij zijn er alvast zeker van dat het hier een ongelooflijk toffe week zal zijn. Groetjes en kusjes, de pagadders van het 3de en 4de leerjaar.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.