dag 2 op talentklassen!!

Hey mama’s en papa’s. Eerst en vooral: wij hebben kei goed geslapen!!! Onze juffen en meester waren zelfs een beetje verbaasd hoe stilletjes we wel zijn geweest!! Knap van ons!
Na een goede nachtrust waren we dan ook weer fris en monter om aan dag 2 van onze talentklassen te beginnen. We vlogen er al direct in met 4 workshops. Zo hebben we een terrarium gemaakt waarbij we moesten zagen, boren, solderen….. In de workshop graffiti leerden we hoe we supercoole tekeningen moesten maken met de spuitbus. Het resultaat hiervan vind je bij onze foto’s. Er was ook iemand van het Suske en Wiske museum die ons de kneepjes van het vak leerde bij het striptekenen en we ontsnapten uit een echte talenten-escaperoom. Ook het eten vandaag was weer kei-lekker en we aten al onze bordjes leeg. We gokken dat we de laatste nacht ook weer snel onder zeil gaan zijn. Tot morgen!!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.