Het is hier knalle in Malle!!

Dag mama’s en papa’s, eindelijk was het zover…. Na lang wachten mochten we eindelijk onze talenten komen ontdekken in Malle. En of we er zin in hebben!
Deze morgen mochten we na een korte inleiding al direct beginnen aan de 3 workshops van de dag. Zo maakten we onze eigen ‘Talenten-T-shirt’ en gingen we op zoek naar de kleine mannetjes van de kunstenaar ‘Slinkachu’. We hadden ook een workshop muziek waarbij we mochten zingen en spelen op de djembé. We hebben zelfs postkaartjes gemaakt in een echte studio. Die zullen deze week zeker nog wel in de bus vallen. Na het vieruurtje mochten we eindelijk op de kamers. Hopelijk slapen we deze nacht als roosjes zodat we morgen weer fris kunnen beginnen aan een overvolle dag vol talenten.

Een antwoord op “Het is hier knalle in Malle!!”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.