Niks dan zon en plezier op Talentklassen!

Dag mama’s en papa’s!

Sorry dat we al een tijdje niets meer van ons hebben laten horen… het is hier gewoon zo druk en zo leuk! Geen tijd om achter een computer te kruipen 🙂

Gisteren mochten we in de voormiddag ons sportiefste beentje/wieltje voorzetten tijdens de workshop G-Sport. We leerden allerlei sporten voor mensen met een beperking spelen. Ook rolstoelbasketbal! Het was reuzeleuk.

’s Middags werden we verwend met heerlijke kip, patatjes en appelmoes. Dit hadden we nodig om genoeg kracht op te doen voor de namiddag, want het was BUITENSPEELDAG! Heel de namiddag mochten we onder een stralend zonnetje allerlei activiteiten spelen buiten, zoals een blotevoetenpad bewandelen, muziek maken, een natuurkunstwerk maken, voetballen, kampen bouwen, … Toen het afgelopen was, werden we nog op een lekkere pannenkoek getrakteerd.

Om de drukke dag af te sluiten en een beetje af te koelen, was er nog een quiz.

En onze avonturen van vandaag? Die hoor je straks… 🙂

Groetjes,

De Polderstad-talentklassers!!!

Een antwoord op “Niks dan zon en plezier op Talentklassen!”

  1. Ingrid Svensson (mama van Flynn)

    Wat ben ik jaloers! Zoveel leuke activiteiten en dan vanavond “de bontenavond”! Sla jullie beentjes nog maar eens allemaal uit en, oh, ja, niet vergeten op z’n minst 1 slow te dansen, hé! Have FUN!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.