Met OLV Lourdes op Talentklas

Nadat we er een fijne busrit op hadden zitten naar het Talentencentrum in Malle, werden we verwelkomd en werd het verloop van de hele week uitgelegd.
Vervolgens werden we in groepjes verdeeld en konden we al onmiddellijk beginnen aan onze eerste workshop. Tijdens deze workshop werden we rondgeleid door het gebouw en maakten we kennis met Slinkachu. Hij is een straatkunstenaar uit Groot- Brittannië die met miniatuurmannetjes kunst maakt. Na deze kennismaking gingen we zelf op zoektocht doorheen het gebouw en moesten we deze ‘kleine venten met talenten’ vinden. Wanneer we deze gevonden hadden, legden we dit vast op foto.
Van al dat zoeken hadden we wel wat honger gekregen en waren we blij dat het middagpauze was. Nadat we lekker gegeten hadden, zijn we nog even gaan uitwaaien in het bos om daarna vol energie aan de tweede workshop te beginnen.
Allereerst keken we naar een beeld uit de fabriek van Sjakie en de chocoladefabriek. We moesten vertellen wat we allemaal zagen. Vervolgens keken we nog naar enkele beelden gemaakt uit suiker of vlees.
Daarna mochten we zelf in groepjes aan de slag gaan om ons eigen kunstwerk te maken. Doordat we allemaal goed samengewerkt hebben, zijn we tot een mooi resultaat gekomen.
O ja, we hebben vanavond ook nog ons eigen bedje opgemaakt, worstenbrood gegeten en een film gekeken.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.