3 en 4 maken veel plezier !

Na een goed nachtje slapen waren we opnieuw fris en monter om aan onze tweede dag te beginnen. Eerst nog een stevig ontbijt en daarna vlogen we er onmiddellijk in met de eerste 2 workshops van de dag. Tijdens de eerste workshop leerden we hoe we goed konden samenwerken en welke rollen er allemaal zijn tijdens het samenwerken (Iemand die de leiding neemt, iemand die wat op de achtergrond werkt, …). Vervolgens hebben we bamboestokken met elkaar verbonden door gebruik te maken van elastiekjes. Met deze bamboestokken moesten we samen een brug maken. We konden laten zien wat we geleerd hadden rond het samenwerken om zo deze opdracht tot een goed einde brengen.
Vervolgens gingen we verder met de tweede workshop van de dag.
Bij deze workshop leerden we wat onze talenten zijn. We maakten er met behulp van de laptop een woordenwolk mee. Met een beetje hulp kreeg iedereen een mooi resultaat en werd dit bewaard om op een T-shirt te drukken. Deze T-shirt krijgen we op het einde van de week ook mee naar huis.
Van al dat hard werken, hadden we opnieuw honger gekregen. Eerst lekkere soep, daarna kroketjes, kip en verse groentjes uit de saladebar. Als dessert was er een ijsje. Na het middageten zijn we net zoals de vorige dag weer even gaan uitwaaien in het bos.
In de namiddag was het tijd voor de derde workshop. Tijdens deze workshop kwamen we terecht in een escape room en moesten we ‘Kapitein Kracht’ helpen. We moesten wel beloven dat we hier verder niets over gingen vertellen dus dit gaan we dan ook niet doen 😉
Nadat we ontsnapt waren uit de escape room kenden we zelf onze eigen krachten en konden we onze krachtenster invullen.

Vanavond eten we spaghetti en staat er nog een quiz op het programma.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.