Met Het Kompas op Talentklas!

Dag mama’s en papa’s en alle andere thuisblijvers!

Intussen zijn we al twee dagen op Talentklassen. Sorry dat we nu pas een berichtje sturen, maar het is al vééééél te leuk geweest! Gisteren kwamen we met de bus aan en het was best wel spannend, want we wisten niet wat ons allemaal te wachten stond!

De eerste dag zat al vol leuke activiteiten: er kwam een circusartiest ons leren jongleren, we kregen een dagboekje en leerden over de ‘8 kr8en’ en we leerden we onze weg vinden in het grote Vormingscentrum door een speurtocht naar de kleine venten (met veel talenten!). Na een lekker vieruurtje mochten we dan EINDELIJK naar onze kamers. Zo leuk, zeg! Met stapelbedden en al! Het was zo leuk op de kamer, dat we niet zo veel geslapen hebben. Vannacht zal dat wel wat beter gaan…

Nu is het dinsdag en hebben we alweer drie superleuke workshops op de planning! We maken allemaal stripverhalen bij de workshop media. We krijgen daar een tablet en wat Lego voor… zijn jullie al benieuwd naar de resultaten? We mogen ook een eigen T-shirt ontwerpen met al onze talenten erop. Vrijdag krijgen we de T-shirt, en daar kijken we nu al erg naar uit! Bij de derde workshop van vandaag kunnen we onze beeldkracht goed oefenen: we maken allerlei wezens uit klei.

Het eten is hier trouwens super lekker, honger gaan we hier zeker niet hebben 😉

P.S.: Houden jullie de brievenbus de komende dagen goed in de gaten? Er zit misschien iets leuk in!

8 Antwoorden op “Met Het Kompas op Talentklas!”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.