Talentklassertjes uit Duffel op bezoek !

Woensdagochtend in alle vroegte kwam er een grote bus uit Duffel aan. Toen de deuren open gingen sprongen er een zestigtal derdeklassertjes van ’t Kofschip en De Meyl uit. Vrolijk zochten ze hun koffer uit om deze daarna ‘zo stil mogelijk’ in de gang te plaatsen. En of ze dat konden 😉
Daarna was het hoog tijd om kennis te maken met de begeleiders, met het grote domein waar ze verblijven én met de eerste zoektocht naar de kleine ventjes van kunstenaar Slinkachu. In kleine groepjes zochten en ontdekten de kinderen de ‘kleine venten met talenten’ en de 8 krachten. Na deze eerste workshop werden de hongerige maagjes gevuld met pompoensoep, kroketjes, stoofvlees, appelmoes én een ijsje als dessert ! Kan je je de lachende gezichtjes voorstellen ? In de namiddag werd er een doorschuifsysteem opgestart in 4 groepen : een groep ging drama(tisch) aan de slag , een groep ging op zoek naar zichzelf en zijn/haar talenten, een groep maakte een eigen Talenten T-shirt en de laatste groep bouwde zijn eigen waterraket én vuurde die af. Tijdens het vieruurtje werd er gesmuld van de wafel terwijl ze hun belevenissen vertelden aan elkaar. Daarna was het tijd om de eigen bedjes op te dekken. Jajaja, papa en mama, dat kunnen we vanaf nu zelf 🙂

Een antwoord op “Talentklassertjes uit Duffel op bezoek !”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.