Kringeling groetjes!

Liefste mama’s en papa’s

We hebben het hier ZO naar ons zin dat we gisteren geen tijd hadden om voor jullie een blogpostje te schrijven… Wil je weten wat we allemaal intussen gedaan hebben?

Woensdag:

Maya: We hebben raketten afgevuurd, dat was super leuk! In de namiddag/avond zijn er enkele juffen en meester Gil op bezoek geweest.
Muse: We hebben wortelpuree met fishsticks gegeten, dat was overheerlijk! Met verschillende voorwerpen hebben we in groepjes verhalen verzonnen en deze hebben we getoond aan de rest van de klas.
Olivia: Mevrouw Sara is op bezoek gekomen en had de brieven mee. We hebben een quiz gedaan over alle krachten, dat was superleuk!
Clara: ’s Avonds hebben we loempia’s gegeten, dat was lekker. Juf Sanne heeft Cis zijn loempia gekregen (op aanraden van juf Tine), ze was heel blij!
Erika: Ik heb vannacht niet zo goed geslapen want Fien was aan’t snurken. Van onze bezoekers kregen we heel wat lekkers. We hebben leuke brieven gekregen.

Donderdag:

Cis(pack): We hebben rolstoelbasket gespeeld en dat was heel leuk! Ik heb mijn salto vanop de grond geshowd.
Lowie: We hebben badminton op ons gat gedaan, dat was leuk. Ik ben verloren van juf Tine, balen!
Mila: Vandaag hebben we zelf T-shirts ontworpen. Dat was kei leuk, zo kent iedereen onze talenten.
Ester: We hebben een leuke muziekles gekregen van een professionele muzikant. Afrikaanse xylofoon, djembe en Afrikaanse trom kunnen we nu ook bespelen, dit was superleuk!!!
Jana V.: We hebben allerlei g-sporten gedaan, ik heb heel veel ontdekt. Dit was echt heel leuk!
Cato VO en Saar: De g-sport was tien keer vermoeiender dan de gewone sport. (Saar is met zitbadminton gewonnen van juf Sanne) De frietjes en hamburger waren lek ker! En de dame blanche mogen we natuurlijk ook niet vergeten, overheerlijk!
Dries (a.k.a. Quickie): Vandaag heb ik in een rolstoel gezeten die toevallig ook Quickie heet. We hebben twee leuke bijnamen gevonden: Cis = Cispack (vernoemd naar zijn prachtige sixpack) en Quickie = mezelf (Dries)

Juf Tine en juf Sanne: Wat een geweldige dagen hebben we hier al achter de rug. We hebben ontdekt dat we in alles een beetje goed zijn. Super fijn om al die stralende gezichtjes te zien. Lieve mama’s en papa’s de kans is groot dat we hier nog een weekje blijven want de kids willen niet naar huis. Het eten is hier zooooooooo lekker!!! Jammer genoeg moeten we dus vanaf maandag op dieet… 

Lieve groetjes en tot morgen! We kunnen al niet wachten om jullie al onze verhalen te vertellen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.