Kringeling, dag twee!

Dag mama’s en papa’s!

We hebben dag twee goed overleefd. Hieronder lezen jullie al een paar reacties van jullie allerliefste kringelingen:

Victor: Het is hier heel tof! We doen hier veel verschillende dingen. Sommige zijn moeilijk en er is veel dat ik nog nooit heb gedaan! Zoals… teamspelen met een wandelende A en andere teambuildingsactiviteiten.

Wannes: het is hier super leuk, ik zou hier graag nog eens willen terugkomen! Ik hoop dat iedereen het hier eens mag komen ontdekken. En het eten is super lekker 😉 En je kan uit zo veel verschillende activiteiten kiezen!!

Maïté: we hebben al hele leuke spelletjes gedaan! We hebben een bosspel gedaan waarbij je mee kon gaan met de natuur. Ik heb zeker mijn natuurkracht ontdekt!

Milan (5e leerjaar): Het is hier zo groot! Gisteren mochten we kleine ventjes gaan zoeken. Ons groepje liep maar één keer verloren! We mogen soms ook vrij spelen in het bos!

Cato Verelst: het is hier KEI leuk en ook heel groot. We spelen leuke spelletjes. De kamers zijn ook heel mooi. Wij liggen met 4 op de kamer. Het was gezellig om nog wat te babbelen op de kamer. En Eva (van de talentklassen) is heel leuk !

Bob: ik heb hier al geleerd dat ik een goede coach kan zijn voor een team. Teamkracht!

Wout: ik vond het bosspel super leuk vandaag. We mochten een kamp bouwen in het bos!

Lander: het is nu al leukste schoolweek ooit!

Margo: Ik heb al heel lekker gegeten hier! Het beste tot nu toe was de videe

Brann: we hebben het gebouw goed leren kennen door een speurtocht op de eerste dag!

Lotte: We hebben een ‘move’ van 6L: Kringeling Power! Ik heb redelijk goed geslapen, behalve dat Nora zingt in haar slaap… en ze snurkt ook een beetje

Milan (6e leerjaar): we hebben vandaag heel leuk gespeeld met Eva en Randall! We hebben samen in groep gewerkt, wat heel leuk was. Groetjes, Milan

Nora: de bedden liggen heel goed!

Roxanne: het eten is super lekker en de kamers zijn super luxe. Wij hebben toneel gespeeld en dat was ook leuk!

Een antwoord op “Kringeling, dag twee!”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.