We ‘springen’ er in …

Deze ochtend verschenen er hier in Malle heel veel nieuwsgierige snoeten. Deze Talentklassertjes (en ook hun juffen 😉 ) waren heel benieuwd hoe het er hier aan toe zou gaan… Dus, zijn we er onmiddellijk ingevlogen !
De kinderen leerden Slinkachu kennen, een street art kunstenaar met veel talenten en ze gingen daarna in het Vormingscentrum ook zelf op zoek naar de kleine venten. In groepjes van 6 speurden ze in elk hoekje en kantje en fotografeerden ze de mini-tafereeltjes. Tijdens de middag werd er gesmuld van waterkerssoep, bloemkool, worst en aardappelen en een chocolademousse als dessertje. Het weer was veel te mooi om binnen te zitten dus gingen we deze middag op ontdekkingstocht in het bos. We speelden een spel tegen de boomklever en ontdekten zo dat die springplankers best wel wat natuurkracht in zich hebben ! Enne… lieve mama’s en papa’s die camouflageverf wassen we er wel af tegen vrijdag :). Lieve groet vanop Talentklas

Een antwoord op “We ‘springen’ er in …”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.