De Kringeling vliegt erin!

Dag mama’s en papa’s!

Wij zijn intussen al één dagje op Talentklassen, en amai, we zijn er al stevig ingevlogen!
Na een mistige busrit kwamen we aan in het grote Vormingscentrum in Malle. We legden de koffers in ‘de living’ en gingen dan meteen naar de grote sporthal, waar we onze beweegkracht al konden oefenen met een workshop circustechnieken! Jongleren, diabolo, flowersticks en draaiende bordjes, tegen het einde konden we het allemaal! En ook de juffen deden goed mee 🙂

Na al dat jongleren hebben we toch wat honger gekregen, dus werd het tijd voor het middageten. We kregen én soep, én een warme maaltijd (worst! lekker!) en als kers op de taart… ook nog een chocomousse als dessert! Zijn jullie daar thuis al een beetje jaloers?

Tegen de middag was de mist trouwens helemaal opgetrokken, waardoor we van het zonnetje konden genieten en even het bos konden verkennen. Ook al zo groot! Daarna was het tijd voor een spel: ‘De kleine vent met talent’. Met een iPad en een plattegrond op zak, gingen we in groepjes op zoek naar kleine ventjes. Zo konden we de weg doorheen het gebouw toch wat beter leren kennen.

We kregen een lekkere kiwi als vieruurtje en mochten dan EINDELIJK naar onze kamers, waar we zo benieuwd naar waren! Deze dag was dus al TOP, en het is nog niet voorbij…

Morgen meer nieuws!

3 Antwoorden op “De Kringeling vliegt erin!”

  1. Fabi & Filip (van Cato Verelst)

    Beetje jarloers! Zeker wel… Laat ze maar lekker genieten van hun klas momentje en hun ontdekkingsreis naar hun talent… Ben echt benieuwd naar de volgende blog…
    Hopelijk kregen ze maar 1 portie van die chocolademousse, want is Cato haar lievelings dessertje :-)….

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.