De eerste berichtjes van Sint Pietersinstituut op Talentklassen!

Dag mama’s en papa’s! Na een druk gevulde eerste talentklas dag, hebben jullie kinderen al veel te vertellen!

“We hebben een hele leuke en ruime kamer. Het is hier erg plezant en tof. We zullen ons zeker niet vervelen! We leerden vandaag jongleren en trucjes met de diabolo. Soms mogen we ook vrij spelen in het bos! Lieve groeten van Zia, Zoë, Quinthe, Romy, Annemari en Kiara!”

“We vonden het vandaag heel leuk met de activiteiten. We jongleerden en leerden nog andere circustrucs. We gingen bij een speurtocht op zoek naar kleine mannetjes. We mochten ook op de computers T-shirts maken met woordenwolken vol dingen die we goed kunnen. Daarna was er een vieruurtje (een appel en limonade of cola). Tenslotte mochten we eindelijk onze kamers zien en klaarmaken! Groetjes van Jean-Luca!”

“Het is hier superleuk. We amuseren ons te pletter. De kamers zien er heel leuk uit maar die van de meisjes ziet er al iets ordelijker uit… (Niet waar! zeggen Joos, Kobe en Arnout). We hebben nog geen zin om naar huis te komen. Veel groetjes van Lauren, Nanou, Liese, Nora, Dalal, Ries, Kobe, Joos en Arnout.”

“Hoi! Wij (Marthe, Kim, Birthe, Julie en Lise V.) vinden het hier héél leuk. We hebben ons nog niet verveeld. We hebben al onze eigen T-shirt gemaakt en foto’s getrokken in een professionele studio. Het eten was deze middag best wel lekker. We zijn nu net klaar met uitpakken. Onze kamer is heel leuk. Straks schrijven we nog een kaartje naar jullie! Rarara wat zou daar opstaan? We hopen dat de rest van de activiteiten even leuk gaan zijn als die van vandaag!”

Houd ook zeker onze flickr-pagina in de gaten, want daar verschijnen vanavond nog de foto’s van dag 1 op!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.