Weeral heel wat beleefd …

We zijn al donderdag! Wauw, wat gaat de tijd snel als je het naar je zin hebt! De week vliegt voorbij. Vandaag was de dag goed gevuld met 4 verschillende workshops. We gebruikten onze Zelfkracht en Teamkracht doorheen de hele dag. Voor het maken van de t-shirts, verwoorden we onze Talenten en gebruikten we dus onze Taalkracht. Bij het boetseren van ons figuurtje, gebruikten we onze Beeldkracht. We mochten ook onze stemmen smeren bij een vrolijk lied en deden hiervoor beroep op onze Muziekkracht. Voor het opmaken van een stripverhaal met behulp van Lego mannetjes en een Ipad, hadden we gelukkig allen de nodige portie Taal- en Beeldkracht. De ene workshop ging voor elk van ons al wat beter dan de andere, maar er was wel steeds iets waar we sterk in waren!! Morgen genieten we nog van een half dagje Talenten speuren en na de middag keren we alweer huiswaarts na een fantastisch leuke week!!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.