Don Bosco op Talentklas !

Bruisend van energie arriveerden vanmorgen 30 Talentklassertjes uit de Don Bosco school te Mechelen in onze oase van rust te Oostmalle!
Het Talententeam stond deze jonge bende vol enthousiasme op te wachten.
De koffers aan de kant, een leuke kennismaking, de spelregels uitgelegd en dan het prachtige domein verkennen tijdens een speurtocht naar de kleine venten met Talenten van de Londense street Artist Slinkachu!
Van het zware speurwerk, hadden we een reuze honger! Het lekkere eten werd snel verorberd om nadien een balletje te stampen op de weidse grasvelden rondom het gebouw.
Vervolgens gingen we aan de slag met Lien en Kris van de circusschool Locorotondo. We leerden jongleren met balletjes, éénwieleren, ‘Flowersticken’… uitdaging verzekerd!
Na een dag vol spanning en ongeduld, mochten de 5e en 6e klassers na het vieruurtje, eindelijk naar hun kamer! Zo spannend, maar alleen maar blije gezichten 🙂 Vanavond maakten we kennis met de 8 krachten welke in elk van ons aanwezig zijn en probeerden we via de ’STER’ inzicht te krijgen in onze eigen kracht(en)/interesse(s).
Eén ding is zeker, elk van ons is GETALENTEERD!! Vrjidag weten jullie kids jullie te vertellen waar ze in uitblinken, waar hun hartje sneller van gaat slaan of wat hen dan misschien weer net niet ligt… een ‘grote’ stap in hun jonge leventje!
Wij geloven alvast in hen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.