De vlindertjes ontdekken hun talenten…

Gisteren ochtend kwamen er 3 bussen op het domein van het Vormingscentrum gereden. We stonden hen al op te wachten want we keken uit naar hun komst :).
Snel brachten we enkele praktische zaken in orde : koffers uitladen, naambadges opspelden, rugzakken uitdelen,… . Daarna konden we superenthousiast van start gaan ! We volgen allemaal 6 workshops in een doorschuifsysteem, zo ontdekken we onze talenten en krachten.
We maken zelf een ballonwagen : timmeren, boren, schuren en zagen… dat kunnen we nu allemaal !Bij Eva hebben we een stripverhaal gemaakt met behulp van de Ipads. We ontwerpen ook ons eigen T-shirt, daarop staan al onze talenten gedrukt. Je zal het kunnen bewonderen als we vrijdag van de bus afstappen. Henk laat ons kennismaken met muziekkracht. En wees maar zeker : er schuilt heel wat muzikaal talent in de Vlinderboom !
Onze creatieve kant kunnen we laten schitteren bij Rozemie, ze neemt ons mee in de wondere wereld van Sjakie en de Chocoladefabriek : we creëren ons eigen snoeplandschap. Om onze beweegkracht nog wat te oefenen leert Kriz ons circustechnieken : wist je dat we kunnen eenwieleren nu ? Of op een ton lopen ? Als we morgen van de bus stappen hebben we veel verhalen bij !

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.