Op een sprankelende Talentklas…

Vanmorgen vroeg stroomden de Talentklassertjes uit Vosselaar zachtjes binnen. Juf Kaat was er als allereerste en het was een blij weerzien ! Na een kleine receptie ‘op een sprankelende talentklas’ buiten, werden er enkele praktische zaken geregeld (rugzakken uitgedeeld, groepsfoto’s gemaakt, naambadges opgespeld, groepjes verdeeld,…). Daarna waren zowel de kinderen als leerkrachten helemaal klaar om er in te vliegen. Wat een enthousiaste bende ! Voor vandaag en morgen stonden er 6 workshops in een doorschuifsysteem gepland : er werd ge’circus’d, we maakten ons eigen TalentenT-shirt, Rozemie nam ons beeldend mee in de wereld van de trollen, we zongen en musiceerden met Henk, we zaagden en boorden een eigen ballonracertje en maakten een stripverhaal. We hebben ons nog geen minuut verveeld :).
Vanmiddag kregen we frietjes met videe en een ijsje als dessert. Jaja, beste mama’s en papa’s het gaat goed met ons en we ontdekken volop onze talenten ! Tot morgen

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.