Musica’ntjes op Talentklas !

Wat hebben we genoten de voorbije dagen ! Een stralend zonnetje en 43 geweldige Talentklassertjes in huis …
Woensdagmorgen kwam er een bus de parking opgereden vol vrolijke musica’ntjes. We gingen onmiddellijk aan de slag : uitdelen van badges, polsbandjes, afspraken maken en dan … op zoek naar de kleine venten met Talenten van Slinkachu. De kinderen zullen jullie daar vast meer over vertellen als ze straks de bus uitstappen 🙂
Na het middageten deden we nog twee workshops : we creëerden een eigen wezen en werkten samen aan een leefomgeving, met dit mooie weer belandden de kleiwerkjes uiteraard in het bos ! En we gingen op zoek naar onze eigen kr8en en maakten er een TalentenT-shirt van…

Gisteren hebben we ge’circus’d… Ja , die diabolo in het plafond zijn zorgen voor morgen, wij hebben alvast véééél beweegkracht :):). We bouwden onze eigen ballonracer en organiseerden een race en we gingen de uitdaging aan tegen de boomklever ! Alle drie de groepjes zijn geslaagd en beleefden veel natuurplezier in het bos. De frietjes ’s middags hebben gesmaakt !

Nu gaan we onze teamkracht nog even testen en maken we een graffitimuur. Benieuwd ? Straks kan je via deze weg de foto’s bewonderen…

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.