WAVO op Talentklas

Deze ochtend verscheen er een bus met 66 Talentklassertjes uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver aan het Vormingscentrum. Razendsnel werden de koffers uit de bus gehaald want ze zaten op hete kolen om erin te vliegen. Na het uitdelen van de bandjes en naambadges konden de workshops echt van start gaan. Er werd vandaag gezongen en gemusiceerd onder begeleiding van Sven: sessiyad lala klinkt nog lang na in de gang ;). Eva hielp bij het maken van persoonlijke talenten T-shirts. Die prachtige resultaten kunnen jullie bewonderen als jullie bengels vrijdag van de bus af stappen ! En we gingen ook op speurtocht naar de kleine venten met Talent met behulp van Slinkachu en de Ipads.
Vanavond maken we kennis met de 8 krachten en maken we ons eigen kr8tenprofiel. Jullie lezen het, we zitten niet stil 🙂

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.