Pareltjes op Talentklas !

Gisteren kwamen de vierdeklassers van ‘De Parel’ uit Lichtaart aan in het Talentencentrum. Alle kinderen hadden er duidelijk even veel zin in als wij ! Na een kwartier hoorden we al : ‘Ik wil hier nooit meer weg !’. Na een korte kennismaking en rondleiding vlogen we er al onmiddellijk in met de eerste workshop : onze grote talentjes gingen in heel het gebouw op zoek naar kleine ventjes. Vraag vrijdag maar eens na aan jullie kinderen wie Slinkachu is, ze zullen jullie alles weten te vertellen over deze kunstenaar en de kleine ventjes. Met grote honger schoven we in het restaurant aan tafel. Wat een geluk : tomatensoep mét balletjes, vidée met frietjes en een ijsjes als dessert ! Na de middag gingen we aan de slag met taalkracht : de kinderen maakten een wordle met hun eigen talenten en ze ontwierpen hun eigen T-shirt. Bij beeldkracht schilderden ze hun eigen kunstwerk : een boom, een berg , een maan, een persoon , 4 soorten verf en toch allemaal unieke ontwerpen. Na het avondeten – pannenkoeken – gingen de kinderen nog even aan de slag om hun eigen krachten te ontdekken en daarna werd het bedtijd …

Een antwoord op “Pareltjes op Talentklas !”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.