Talentklassertjes aan het woord …

Ik heb vandaag in het bos gespeeld en ik mocht camouflage doen, het was héél leuk ! Ik hou van jullie ..(Ayoub)
Dag mama en papa, vandaag zijn we in het bos geweest en we hebben er heel veel activiteiten gedaan. het leukste was toen we ons mochten camoufleren. Het is al een hele leuke week geweest en het eten is heerlijk ! Tot vrijdag ! (Nourhain)
Hallo iedereen, het is hier heel leuk en het eten is ook erg lekker en ik weet zeker dat het nog leuker gaat worden deze week. Tot vrijdag ! (Amina)
Ik vond de spaghetti het lekkerst en ’s morgens zijn er ook cornflakes. (Maysa)
Ik heb een echt kunstwerk geschilderd met juf Veerle (Nisrine)
Alles is hier leuk en ik ontdek hier mijn zelfkracht (Mona)
Hallo mama, ik ben het Chaimae en ik mis jullie. Maar we hebben hier al heel veel leuke dingen gedaan, de ballonracer maken vond ik het leukst want ik mocht zelf boren en zagen…Dankjewel voor het cadeautje. (Chaimae)
Hopelijk is het thuis even leuk als hier want ik heb veel plezier :). De spaghetti van gisteren was keilekker (Elise)
We hebben heel veel krachten ontdekt, techniek vond ik het leukste want ik mocht met een boormachine gaten maken.(Hamza en Akifcan)
Ik slaap met Hamza op de kamer, het is gezellig en leuk (Bora)

Een antwoord op “Talentklassertjes aan het woord …”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.