Het laatste nieuws en een dikke knuffel van de Talentklassertjes uit Duffel !

Nadat de bussen werden uitgeladen, de naambadges werden uitgedeeld en we uitgebreid kennismaakten was het tijd om te starten met de eerste workshop. Op een originele manier werden de leerlingen wegwijs gemaakt in de talentenwereld en het gebouw. Samen met een I-pad en een kaart gingen ze in groepjes op zoek naar ‘kleine venten met talenten’ die overal verstopt waren. De leerlingen hadden er zin in en gingen vol overgave aan de slag. Tijdens de zoektocht kwamen ze ook in de studio waar ze als echte fotomodellen poseerden. De resultaten vinden jullie binnenkort in de brievenbus :). Rond twaalf uur begonnen de maagjes te knorren en trokken we naar de refter : broccolisoep, fishsticks en spinaziepuree en als dessertje kregen we een éclair. Daarna werd er een half uurtje in het bos gespeeld.

In de namiddag volgden er nog twee workshops. De kinderen starten met het ontwerpen van hun eigen T-shirt. Ze benoemden hun eigen talenten en via een computerprogramma maakten ze elk hun eigen persoonlijke creatie. Die zullen jullie woensdag kunnen bewonderen.
En dan was er tijd voor …muziek. Na wat opwarmingsoefeningen had iedereen zin om enthousiast mee te doen en de durvers mochten zelfs alleen zingen. Toen ze op de djembés mochten spelen gingen de leerlingen helemaal los. De hele klas maakte samen een lied en het Afrikaanse ‘Sessiyad Lala’ weerklonk door onze gangen.

5 Antwoorden op “Het laatste nieuws en een dikke knuffel van de Talentklassertjes uit Duffel !”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.