Heilig Graf Turnhout op Talentklas, weet je hoe plezant het al was?

Dag mama’s en papa’s!

Sorry dat we nog niets laten weten hebben, maar we hebben nog geen seconde stilgezeten hier op Talentklassen!

Gisteren kwamen we na een stevig fietstochtje aan in het Vormingscentrum in Malle. We waren helemaal opgewarmd om er direct in te vliegen! We mochten al direct het gebouw verkennen en leren over de 8 kr8en tijdens een spel. We moesten op zoek gaan naar hele kleine poppetjes die overal verstopt waren, ook buiten! Eens we ze vonden, mochten we er foto’s van nemen met een tablet.

De namiddag zat ook goed vol: we deden circusactiviteiten (jongleren! éénwieleleren! …!) en daarna ontwierpen we onze eigen woordenwolken vol talenten. Morgen krijgen we een t-shirt waar onze woordenwolken opstaan mee naar huis!

Onze kamers zijn ook super cool, maar heel lang hebben we er niet gezeten: na onze bedden op te dekken was het al tijd voor het avondeten (hotdogs). Daarna hebben we nog een beetje nagedacht over onze talenten en schreven we een kaartje naar huis. Houden jullie morgen de brievenbus in het oog??

Groetjes en tot snel!

De  supertoffe leerlingen uit 6A en 6B !

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.