De Klavertjes ontdekken hun talenten…

Goeiemorgen allemaal ! Wat hebben we de voorbije twee dagen veel beleefd … Maandag kwamen er 2 bussen de parking van het Talentencentrum opgereden met daarin heel veel vrolijke snoetjes. Omdat er al zo veel bekende gezichtjes bijzaten, verliep het kennismaken heel erg vlot en konden we snel aan de geplande workshops beginnen. We maakten onze eigen Talenten T-shirts, oefenden circustechnieken en zochten de kleine ventjes met Talent.
’s Avonds schreven we een kaartje naar huis. Hebben jullie de brievenbus al nagekeken ? 🙂
Gisterenmorgen zijn we vol frisse moed en iets minder frisse gezichtjes begonnen aan de zoektocht naar onze eigen talenten : beeldkracht, beweegkracht, teamkracht, rekenkracht, zelfkracht, muziekkracht,… We ontdekten ze allemaal !
We maakten een eigen trolletje in het bos, oefenden ons in teamspelen, zongen een echt Talentenlied, maakten een stripverhaal met Ipads en lanceerden onze waterraketten. Benieuwd naar onze avonturen ? Straks stappen we van de bus en vertellen we het jullie in geuren en kleuren…

2 Antwoorden op “De Klavertjes ontdekken hun talenten…”

  • evavandercruysse

   Dag Juf Carmen!
   De foto’s zijn al een tijdje te bewonderen op de Flickr-pagina van de Provincie Antwerpen.
   Voor de gemakkelijkheid hebben we een blogpostje gemaakt waarin je kan verder klikken naar het album!

   Groetjes,

   Team Talent

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.