Ik was met Leopold3 op Talentklas en weet je wel hoe leuk het was ?

Met een grote glimlach kijk ik graag terug op de eerste Talentklas van dit schooljaar. De (b)engeltjes van Leopold 3 kwamen gedurende drie dagen hun talenten ontdekken en verder verdiepen. We startten maandagmorgen met een zoektocht naar kleine ventjes. Die waren, naar het voorbeeld van Slinkachu, overal verstopt op het domein. Met behulp van een opdrachtkaart en gewapend met een Ipad gingen de groepjes op zoektocht. Al heel snel voelden de Talentklassers zich thuis en (her)kenden ze de 8 krachten. Dat kwam hen goed van pas toen ze ’s middags een eigen ‘Talenten T-shirt’ maakten. Die hebben jullie, lieve ouders, allemaal kunnen bewonderen toen ze vrijdag moe maar voldoen de bus uitstapten.
Wat we hier nog allemaal deden, kunnen jullie vast raden aan de verhalen van de vierdeklassers. We geven jullie graag nog een weekverslag mee in de vorm van beelden in onze volgende blogpost.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.