Met Talentenschool Atlantis op Talentklas… en weet je hoe leuk het al was?

Dag mama’s en papa’s, meesters en juffen!

 

Wij zijn volop aan het genieten van onze tweede dag op Talentklassen in Malle!

Gisteren kwamen we aan in het Vormingscentrum en lag de rode loper al voor ons klaar! We begonnen direct aan de dag met een workshop Taalkracht + Zelfkracht. We dachten na over onze talenten en ontwierpen met de laptop woordenwolken, die op een persoonlijke T-shirt gedrukt gaan worden. We kunnen al niet wachten om ze morgen aan te doen en aan jullie te laten zien!

Na een middagmaal van lekkere soep, worst en patatjes, hebben we een super fijn spel gespeeld waarbij we op zoek gingen naar héééééle kleine ventjes die verstopt waren in het hele gebouw, en ook buiten in het bos! Nu kennen we eindelijk onze weg hier wat, want het is hier heel groot.

Na het vieruurtje mochten we eindelijk op de kamers! ’s Avonds aten we pannekoeken en hebben we nog wat meer geleerd over de 8 kr8en en al onze talenten. We schreven ook een kaartje naar huis, hopelijk komt die snel aan!

Deze ochtend begonnen we met nog een klein beetje vermoeide oogjes aan de eerste workshop: techniek! We maakten allemaal een eigen ballonwagentje. Nu zijn we volop ons eigen stripverhalen aan het maken, met Lego mannetjes en iPads.

Mijn maag begint al wat te rommelen voor het middageten… benieuwd wat het gaat worden!

Tot later!!!

Een antwoord op “Met Talentenschool Atlantis op Talentklas… en weet je hoe leuk het al was?”

  1. Hallo daar! We kijken elke dag uit naar de foto’s van jullie. Het ziet er daar inderdaad heel leuk uit. Maar intussen missen wij hier onze kindjes. We zullen blij zijn dat jullie morgen veilig en wel terug zijn. Xen en Aico, wij missen jullie hier heel hard hoor. Maar geniet er nog van! Dikke kussen van mama aan mijn smoutebollen. Groetjes en kusje van papa, Akina en ja ook Manzo

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.