Talentklassen dag twee, lees je mee?

De tweede dag zit er bijna op. Deze ochtend waren we nog een beetje moe, maar we konden direct wat energie opdoen door het lekkere ontbijt. Zo waren plots wel wakker genoeg om aan een overvolle dag vol Talent te beginnen!
We hebben bij Peter een workshop techniek gevolgd. Hij leerde ons dat we allemaal een beetje (of veel!) rekenkracht in ons hebben, en dat rekenen niet saai hoeft te zijn. Neen, want we maakten super coole waterrakketten, die we daarna zelf mochten afvuren!
Na de techniekworkshop gingen we bij Eva T-shirts ontwerpen. We deden aan zelfkracht en dachten allemaal hard na over onze vele mooie eigenschappen en talenten, en toverden die daarna met behulp van onze taalkracht (en de computer) om tot prachtige woordenwolken. We kunnen nu al haast niet meer wachten tot we vrijdag onze afgewerkte T-shirts krijgen en mogen aandoen!
De derde activiteit was een groot kubb-spel bij Maarten. In kleine teams deden we allerlei sportieve teambuilding opdrachten om voordelen te halen in het spel. Het was super tof!
’s Middags stond er lekkere kip met rijst en currysaus op het menu. Ook de pudding die we als dessert kregen, heeft ons goed gesmaakt!
Vanavond gaan we nog samen een film kijken in de gezellige filmzaal. We zijn al benieuwd welke film het gaat worden…

Zijn jullie thuis benieuwd naar het vervolg van onze week en de foto’s van de activiteiten? Neem dan zeker morgen nog eens een kijkje!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.