Welkom WAVO !

Om 10u mochten we 50 talentvolle vijfdeklassers uit Onze-Lieve-Vrouw Waver verwelkomen. Ze brachten het zonnetje mee, heel enthousiast stapten ze uit de bus en parkeerden hun koffers in de gang. We verzamelden in de grote zaal waar we aan het eerste spel begonnen : een zoektocht naar de kleine ventjes met Talent. Zoals kunstenaar Slinkachu mochten ook de leerlingen foto’s trekken van de gevonden ventjes, maar we gebruikten wel Ipads. Er werd ook een heuse fotoshoot gehouden, het resultaat daarvan mogen jullie binnenkort in de brievenbus verwachten. ’s Middags kregen we wortelsoep, fishsticks met spinazie en puree en een kiwi als dessert. In de namiddag volgde er een circusworkshop. Ze leerden jongleren, fietsen op een eenwieler, lopen op een ton, evenwicht houden op een bal , … de foto’s volgen nog…

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.