Laat ons spelen en ontdekken…

Laat ons spelen en ontdekken in een mooie wereld … zonder zorgen , zonder verdriet … waarin liefde wint van alles en je alleen maar vrede ziet … liefs, de kinderen

 

Beste ouders, we weten dat dit een utopie is maar we willen het heel groot gevoel van samenhorigheid, de vriendschap en vooral het ontdekken van zichzelf tijdens de Talentklassen in deze ‘speciale dagen’ centraal stellen. De kinderen  zitten hier goed in een vredevolle cocon en hebben ook vandaag weer heel wat indrukken opgedaan. Vanmorgen stonden er een heel aantal beweegactiviteiten op het programma. Tijdens de Highland Games (met aangepaste outfits 😉 ) kwam teamkracht en zelfkracht (leren omgaan met winst en verlies, doorzetten, ..) uitgebreid aan bod. Jullie kunnen de belevenissen alvast mee volgen met de foto-link.

 

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.