De zon schijnt in Malle…

Ondanks de filmavond (Pudding Tarzan – derde leerjaar) en de quiz (vierde leerjaar) waren er vanmorgen al enkele vroege vogeltjes wakker in Malle. Om acht uur werden we aan het ontbijtbuffet verwacht : gekookte eitjes, verschillende soorten brood, vers fruit, yoghurt, …ja hoor onze buikjes worden hier ook verwend !

We begonnen met workshop nummer 3 ( circus / techniek / t-shirt ontwerpen / dagboek / beeldkracht : kleibeelden maken ) en schoven daarna door naar nummer 4. Het zonnetje scheen en gelukkig was er tijd om een frisse neus te halen in het bos.

De hongerige magen werden gevuld met erwtensoep, videe met appelmoes en gebakken aardappelen en een pudding als dessert. Na het middagmaal was er tijd om buiten te spelen en daarna workshop 5 te ontdekken.

Weet je welke workshops we het leukste vonden ? Circus was echt een toppertje en het maken van de ballonracer was ook een hele belevenis. We zijn erg benieuwd naar onze zelfgemaakte T-shirts !

Straks volgt er een vieruurtje en wordt het tijd om de douches te testen… Houd de brievenbus maar in de gaten want je mag een berichtje van ons verwachten !!

2 Antwoorden op “De zon schijnt in Malle…”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.