O.L.V Lourdes @ Talentklas

Een beetje een spannende dag…ook voor ons , de begeleiders, … Vandaag begonnen 94 derde en vierdeklassers van OLV Lourdes aan hun Talentklassen. Gedurende heel de week  komen ze hun talenten ontdekken in PVM Malle. Vrolijk stapte de bende van de bus en heel gedisciplineerd en nauwkeurig werden de koffers in de gang geplaatst. Ze hadden zelfs allen een eigen kleurenlabel . Tof zo’n georganiseerde bende over de vloer  krijgen !  Daarna verzamelden we , kreeg iedereen een naambadge en het juiste gekleurde bandje voor de maaltijden. Om half 11 al werd er gestart met de eerste workshops : een eigen t-shirt ontwerpen, een ballonracer in elkaar steken, vreemde wezens ontwerpen uit klei, de circusartiest in jezelf naar boven halen of de eigen krachten ontdekken.Ze kregen ook een rugzak om al de herinneringen van deze week in te bewaren.   Jullie kunnen je vast wel indenken dat de magen begonnen te knorren rond 12u. Tomatensoep, fishsticks met wortelpuree en spinazie en als dessert een chocolade éclair… Het ging er allemaal heel vlotjes in :). Gelukkig werd er ook rekening gehouden met de vegetariërs, halal en de kinderen met een voedselallergie. Na de middag schoven de groepen door. Vanavond staat er spaghetti op het menu !  Wat een superenthousiaste ’talentklassertjes’, we vinden het fijn dat ze even veel plezier beleven aan de talentenontdekkingstocht als wij ! Willen jullie graag weten hoe je (b)engel deze dag zelf ervaarde ? Lees dan zeker het dagboekje dat ze vrijdag zullen meebrengen, sommigen spraken ook een videoboodschap in. Tot morgen

 

Liefste iedereen ,
Op Talentklassen is het super leuk .

Lieve mama papa Joy en zusjes we hebben al fich ticks gegeten en ook al zelf kr8 en reken kr8 gedaan ik mis jullie wel maar het is hier wel leuk groetjes (axelle)
Elke dag doen we nieuwe workshops (caroline)

We hebben hier al heel veel leuke dingen gedaan maar ik mis jullie wel ( Charlotte 🙂 )

Ik vond het een zeer interessante en leerrijke dag. Je ziet dat de kinderen er plezier in hebben. Ze zijn een hele dag druk in de weer rond hun talenten en bekomen ook heel leuke resultaten. Doordat de kinderen enthousiast zijn, is het als begeleider ook enorm leuk om de activiteiten te organiseren. (stagiaire Jelena)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+

2 Antwoorden op “O.L.V Lourdes @ Talentklas”

 1. Chantal De Brie

  Allerliefste Charlotteke,

  Wij zijn blij te horen dat je het daar heel leuk hebt. Maak er een hele leuke, leerrijke week van & Geniet er vooral van!!

  Wij missen je en zullen blij zijn dat je weer bij ons bent. (zusje)

  Dikke kusjes en nog veel plezier 😀
  xxx

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.