Aan alle mooie liedjes komt een einde …

Gisterenavond haalden we onze beste dansbenen boven en mochten we frisdrank drinken. het was een superleuke fuif ! Vanmorgen opstaan was iets moeilijker 😉

Voor het ontbijt hebben we onze koffers gepakt en de verloren voorwerpen gesorteerd. Daarna volgde het laatste ontbijtbuffet : gekookte eitjes, fruit, boterhammen, cornflakes, melk …. En nu zijn we begonnen aan onze laatste workshops : we zingen en musiceren , vijzen een ballonracer in elkaar, maken een graffitimuur, kleien in team een beeld en oefenen onze circustechnieken… Mama, papa, juffen, meesters,… pas maar op , we weten ondertussen wat onze talenten/krachten zijn en vertellen er graag alles over als we thuis aankomen straks.

Om half één maken we zelf broodjes met een groentenbuffet, krijgen we onze zelfgemaakte T-shirt, houden we een fotoshoot en … mogen we nog even ravotten in het grote bos hier.  Tot straks ! We hebben jullie veel te vertellen enne … houd de brievenbus maar in de gaten !

4 Antwoorden op “Aan alle mooie liedjes komt een einde …”

 1. juf Nancy

  Hey kapoenen!
  Wat kijk ik er naar uit om jullie verhalen te horen. Wij hebben veel meer krachten in school dan we dachten.
  Helaas heb ik vanmiddag een overleg en ben ik morgen niet op school om jullie een dikke welkomstknuffel te geven. Ik heb in mijn agenda geschreven dat ik vrijdag zeker langs jullie klas kom. Wie weet hebben jullie tegen dan al gekke, toffe, haalbare ideeën om ook met jullie talenten/krachten in de school aan de slag te gaan. Doen jullie vrijdag allemaal je t-shirt aan, kan ik deze ook eens bewonderen 🙂
  Geniet nog van jullie laatste uurtjes, lekkere groentjes eten, ravotten in het bos, maar vooral … goed poseren voor de foto!
  Dikke knuffel voor jullie allemaal en tot vrijdag!
  Ik ben trots op jullie Klavertjes, zowel de grote als de kleine 🙂

 2. Juf Ellen

  Wat een super leuke driedaagse hebben wij bij jullie beleefd! De kinderen en de juffen hebben zich rot geamuseerd! Moe maar voldaan zitten (of sommigen al slapen) we op de bus naar huis. Wij zijn super blij dat wij kunnen zeggen: tot volgend jaar!

 3. Gulsum

  Ekin is nog altijd (na uren te vertellen) niet uitgepraat! Ze heeft zitten stoeffen over haar zelf gemaakte autotje, haar t-shirt en nog veel meer.
  En een zelf gemaakte smos was het lekkerste wat ze ooit at!
  Allemaal hartelijk bedankt voor al de goede zorgen voor ons kinderen.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.