Ook dag twee valt hier reuze mee !

Wissam : We hebben vandaag een graffitimuur gemaakt, dat vond ik leuk en hij is mooi geworden. Ik heb muziek gespeeld, het was een Afrikaans liedje. Gisteren hebben we pannenkoeken gegeten.

Louis : Hallo mama, papa en Jules. Ik vind het hier héééél erg leuk. Ik heb al veel activiteiten gedaan. Mijn kamer is mooi en ik heb zelf mijn bed opgedekt. Het eten is lekker : pannenkoeken, groentesoep, cornflakes en boterhammen en een wafel als vieruurtje. We hebben ook al even in het bos gespeeld en gevoetbald.

Manar : Het is hier heel leuk en er werken hier lieve mensen .

Rana : We doen allerlei workshops, er zijn lieve mensen en het eten is kei-lekker.

Ekin : Mama en papa, ik zit hier heel goed, we doen leuke activiteiten. Vanavond gaan we spaghetti eten en er zijn stapelbedden in onze kamers. Groetjes en tot morgen.

6 Antwoorden op “Ook dag twee valt hier reuze mee !”

 1. Tom De Brabander

  Luigi! Bravissimo figlio mio!

  Die talentklassen brengen echt op. Wie had ooit gedacht dat er een bedopdekker in jou zat? Jouw mama en ik hoeven ons geen zorgen meer te maken: het komt goed met jou. Jo Komkommer zei me onlangs nog hoe moeilijk het is om mensen te vinden die het hoofd- van het voeteneinde van een bed kunnen onderscheiden. Je kan je voorstellen welke vreemde taferelen zich voordoen bij ontbijt aan bed in hotel ’t Sandt. “Goedemorgen mevrouw Van Spraag. Mag ik u vragen uw hoofd op de plaats van uw voeten te stellen, tenzij u graag teenkaas heeft bij uw zachtgekookt eitje?!” Om zulks recht te zetten, neemt Jo jou meteen aan als kamerjongen. Extra troeven zijn jouw kennis van ontbijtgranen en tijdstippen waarop het volkje met veel vrije tijd iets hartigs tot zich kan nemen. Proficiat!
  Toch ook een droeve noot. Mama blijft de laatste dagen bij DHL (waar ze nog even werkt, weet je wel?) laat werken en afscheid nemen van haar collega’s. En bonen in tomatensaus alleen eten is maar eenzaam. Met andere woorden: ik mis je.

  Verwacht je morgen aan een dikke knuffel kerel.

  Je liefhebbende papa,

  Tom

  P.S.:

  Alle andere kinderen,

  Dikke duim, goed bezig, et cetera, et cetera.

  Maar toch: OP DE WITTE LIJN!

  Hi, hi, hi, hi, hi …..

  Meester Tom

 2. Tom De Brabander

  Luigi! Bravissimo figlio mio!

  Een talent voor bedopdekken, kennis van ontbijtgranen en wetenschap van tijdstippen waarop het volkje met veel vrije tijd iets hartigs tot zich neemt. Onze goede vriend Jo Komkommer kan jou zeker gebruiken in hotel ’t Sandt, waar de kamermeisjes het hoofdeinde niet van het voeteneinde van een bed kunnen onderscheiden. Met jou in dienst geen teenkaas meer bij de zachtgekookte eitjes van de dames en heren die ontbijt aan het bed nemen.

  Ik mis je kerel. Bonen in tomatensaus smaken niet zo goed alleen, zonder iemand om de vraag van de dag aan te stellen. Verwacht je aan een dikke knuffel.

  Je liefhebbende papa,

  Tom

  P.S.:

  Beste kinderen,

  Goed bezig, dikke duim, …

  En toch: OP DE WITTE LIJN!

  Hi, hi, hi, …

  Meester Tom

 3. Mama Kate

  Lieve Louis, ook mama ondertussen terug van het werk bij DHL en helemaal klaar om je nieuwe “dekbed talent” te vieren! Dat wordt superleuk op die kamer van jou! Een dikke zoen en tot woensdag. Mama

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.