Gelukkige Klavertjes 4 !

Wat een vrolijke groep kwam er deze ochtend aan ! Allemaal nog wat onwennig net als ik. Vandaag is het namelijk mijn eerste stagedag. Nadat we de klassen verwelkomd hebben, gaan we naar de grote zaal voor een korte uitleg. Iedereen krijgt een badge met zijn/haar naam op en een polsbandje. Daarna vliegen we er onmiddellijk in  : het derde leerjaar gaat mee met Veerle en ontwerpt zijn eigen T-shirt, het vierde leerjaar krijgt een rondleiding van Jo en Eva op het domein. Daarna gaan ze op zoek naar kleine ventjes met Talent. Spannend vinden ze het wel : in groep gaan ze in het hele gebouw op zoek, enkel met behulp van een paar foto’s, een plannetje en een Ipad om foto’s te trekken. Ze doen dat fantastisch en kennen hun weg hier al ! Dan is het lunchtijd. Dankzij de gekleurde polsbandjes weten ze in het restaurant wie een speciaal dieet volgt, wie vegetarisch is en wie halal eet. Handig hoor … Na even te ravotten gaan we weer aan de slag.

groetjes, Candi

 

Ik heb vandaag leuke dingen gemaakt en gedaan : we moesten mini-ventjes vinden. Ik mis soms mijn mama en papa. Nu maken we T-shirts, cool ! Ik heb met mijn vriendin Prabhnoor een te gek avontuur gemaakt buiten, we hebben de kamers gezien door de raam :). Hoe dan ook vandaag was het superleuk !!! van Ilayda

Ik heb vandaag een superleuke dag gehad. Wij speelden veel buiten en we zochten onze talenten. We deden zoekopdrachten in een groot gebouw waar we ook slapen. Er is veel frisse lucht buiten. Er is ook een voetbalveld en een basketveld en een volleybalveld. Super !!! van Yousra

3 Antwoorden op “Gelukkige Klavertjes 4 !”

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.