De tijd vliegt …als je het naar je zin hebt

Vanmorgen gingen de oogjes iets minder snel open dan de voorbije dagen … Zou de talentenavond nog een beetje door hun hoofden spoken ? Ik hoorde van de leerkrachten dat het een meer dan geslaagde avond was  met geboren presentatrices en getalenteerde danseressen. Nog een laatste keer aanschuiven aan het ontbijtbuffet . Sorry papa’s en mama’s we hebben ze verwend met vers fruit, gekookte eitjes, cornflakes, fruitsap, yoghurt, … ;).

Daarna moesten de kamers opgeruimd worden… het zal jullie niet verbazen dat we nog een paar schoenen in een kluisje vonden en 2 verloren knuffels onder een matras. Maar die zijn ondertussen aan de rechtmatige eigenaars bezorgd. De zelf ontworpen T-shirts werden snel aangetrokken en we trokken naar de sporthal. Daar volgden enkele teambuildingactiviteiten : met z’n vijven in een rupsband naar de overzijde geraken is heus niet zo makkelijk als het lijkt, probeer maar eens met z’n allen via touwen een schijf met bal recht te houden,… Een makkie voor die teamkrachtige Talentklassers uit Groot-Vorst !

De laatste workshop was wel spectaculair : we maakten onze eigen graffitimuur “GRO(O)Te talenten in VORST”. Durven en doen, creatief zijn, beeldkracht, samenwerken, de week evalueren … alles kwam aan bod en het resultaat is verbluffend. Benieuwd ? Neem maar een kijkje op de Flickr pagina …

Dag lieve Talentklassertjes uit Vorst, jullie rugzak is gevuld met herinneringen en belevenissen. Denk nog vaak terug aan die week in Malle,blijf je talenten ontdekken/ontwikkelen en vooral … geloof in jezelf !

Het ga jullie goed …

Een antwoord op “De tijd vliegt …als je het naar je zin hebt”

  1. mama Louise

    Wij hebben een super enthousiaste dochter thuis gekregen die vol lof is over de afgelopen week! Bedankt aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft en een dikke merci voor Juf Birgit want zonder jou hadden de kids van 5L deze onvergetelijke week niet beleefd. Dikke pluim voor jullie allemaal :-).

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.