Stralende Talentklassertjes

De eerste zonnestralen priemen door de bomen. Tijd om het bos in te trekken. Want ook in de winter is de natuur actief. Deze voormiddag maken de konijnen even plaats voor ons in het bos en ontdekken we de boomklever : één van de meest getalenteerde diertjes uit het talentenbos. Maar kunnen wij dit ook ? In allerlei leuke spelletjes, proefjes en vooral veel teamwork trachten we de boomklever te bewijzen dat ook wij natruurkr8 bezitten. We schieten enkele mooie plaatjes in het bos, we onderzoeken kriebeldiertjes, we ontdekken alles over bomen,…  maken vooral veel plezier !

En als we heel stil zijn, horen of zien we misschien wel een échte boomklever ! Stagiaire Diede toverde er alvast eentje uit zijn smartphone 😉

Deze middag warmen we onze vingers en tenen weer op met lekkere frietjes en stoofvlees. Kortom : het bos is een echte ‘leerrijke’ speeltuin…

Dat dragen we weeral mee in ons rugzakje !

7 Antwoorden op “Stralende Talentklassertjes”

 1. mama Gitte

  Dag iedereen! Wat een leuke foto’s heb ik al gezien! Jullie amuseren je daar blijkbaar wel! Nog heel veel plezier en voor Gitte voor vrijdag alvast een heel gelukkige verjaardag!!! Een dikke knuffel van ons allemaal. Lore, mama en papa.

 2. Hallo Maxime,Ik heb iets te vertellen.
  We zijn vandaag gaan zwemmen en het was veel rustiger.
  We hebben ook meer Sportplein en dan doen we meisjes tegen jongens (maar de jongens winnen toch altijd).
  De lessen hier bij ons zijn heel leuk ,maar ik denk bij jullie nog veel leuker.
  Nog veel plezier daar!daaaag

 3. Tine & Anouk

  Louise ,Fien ,Liesel en de andere talentklassers ,
  Hoe is het daar hier is het maar stilletjes op de speelplaats zonder jullie. De foto ’s verklappen het al het is daar heel tof zo te zien . Straks is het bonte avond Treed goed op Millie en Mollie Fien en Louise
  Vele groetjes aan iedereen
  Van Tine en Anouk

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.