De kinderen zelf aan het woord …

Hallo iedereen het is hier super leuk we hebben al T-shirts  gemaakt met onze talenten en ook een totempaal van klei en we mochten ook een strip maken op de iPad. (Victor)

Hallo allemaal het is hier kei tof en het eten is ook super lekker en we hebben gisteren al een kaartje gemaakt met onze foto erop maar dat zullen jullie nog wel in de brievenbus zien liggen. Ik lig ook in de kamer met Fien,Louise en Liesel heel leuk he we hebben vandaag onze eigen strip gemaakt en ook een totempaal hebben we gemaakt zojuist waren we ook een ontwerpje aan het maken voor op onze t-shirt dus onze dagen zitten propvol. We doen deze avond ook een quiz heel leuk dus nu moet ik mijn berichtje afsluiten want ik ga sevens  een heel leuk spelletje spelen . Tot vrijdag. groetjes Femke

Hallo allemaal! Hier een berichtje van Louise. We hebben hier super veel plezier en we hebben lekker gegeten. Ik lig op de kamer met Fien, Femke en Liesel super leuk! We hebben al veel gedaan zoals biten spelen ,T-shirts maken, een totenpaal en nog veel meer dingen. Onze agenda zit al helemaal vol. Ze hebben ook mannetjes verstopt en wij moesten die zoeken. We hebben zelfs een fotoshoot gedaan. We hebben vandaag ook een eigen strip gemakt super leuk!! Nu moet ik wel gaan want we moeten weer eens wat doen! Tot vrijdag!! Van Louise!!

 

 

 

 

6 Antwoorden op “De kinderen zelf aan het woord …”

 1. Juf Vera

  Wat fijn dat jullie deze week op zo’n geweldige manier al die prachtige talenten kunnen gebruiken!
  Geniet er zo volledig mogelijk van, want dit is echt een unieke kans!
  Volgende week kunnen jullie je “gewone” (maar niet onbelangrijke) schoolse talenten weer benutten.
  Maar deze bijzondere week zal jullie zeker voor altijd bijblijven.
  Nog veel plezier toegewenst vanuit Vorst.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.