Vrijdag 5 februari 2016

Deze ochtend enkel goedgemutste Musica’ntjes te vinden in het Vormingscentrum 🙂 . Ook al zagen ze er iets  gekleurder uit dan de voorbije dagen : Lucky Luck, een zakje friet, een aardige poes, een robot, enkele fitte dames, véél hoge hakken, … je kon ze tegenkomen aan het ontbijtbuffet want vandaag vierden we Carnaval. We improviseerden en musiceerden à volonté, maakten een Talentklaslied met begeleiding van juf Janice en zochten daarna uit hoe het gesteld was met onze ’teamkracht’. Ik kan jullie alvast vertellen dat deze vijfdeklassers een heel hecht team vormen ! Tot slot evalueerden we de week op een originele manier : we gingen creatief aan de slag met graffiti. In een mum van tijd toverden deze Talentklassertjes een prachtige graffitiwall uit hun spuitbussen. Knap werk !

 

Een antwoord op “Vrijdag 5 februari 2016”

  1. Ik vond het die 3 dagen super ik heb me heel hard geamuseerd
    Het was er superleuk
    Het eten was goed en jullie waren allemaal super
    En bedankt Eva voor de t-SHIRT vertel voor het helpen met de wiebelspin
    En Peter wim jo en de rest van talent klassen team het was super

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.