Blog talentklassen – SB Musica

Volg je mee welke talenten we ontdekten tijdens de Talentklassen ?

Je kan hier meer lezen over de zoektocht naar onze kr8ten.

Toen heel het vijfde leerjaar aankwam, begonnen ze al hun koffers te zoeken.Wanneer ze  binnen kwamen waren ze al enthousiast over de kamer en de stapelbedden.We gingen met z’n allen naar een grote zaal.Daar kregen we veel uitleg over Slinkachu de kunstenaar , hij plakt hele kleine poppetjes overal.Toen moesten we in groepjes die we zelf mochten kiezen en we hebben ze allemaal moeten zoeken en bijna iedereen heeft de poppetjes gevonden.Daarna gingen we eten :  tomatengroentensoep met warm eten . (Sofia)

 Het is een leuke, grote kamer. We aten vandaag al lekkere dingen : pannenkoeken, tomatensoep en een ijsje… We oefenden onze kr8en : beeldkracht, taalkracht en teamkracht. (Julie)

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.