Woensdag 3 februari 2016

Een beetje een spannende dag…ook voor ons , de begeleiders, … Vandaag begonnen de vijfdeklassers van SB Musica aan hun Talentklassen. Gedurende drie dagen komen ze hun talenten ontdekken in PVM Malle. Vrolijk stapte de bende van de bus en heel gedisciplineerd en nauwkeurig werden de koffers in de gang geplaatst. Zelfs de juffen schrokken van hun bengels 😉 Daarna verzamelden we en begonnen we onmiddellijk met de eerste workshop : een eerste kennismakingspel met iedereen, het prachtige maar grote domein, de 8 kr8en en Slinkachu (dat is een kunstenaar, maar jullie schatjes zullen vast veel over hem kunnen vertellen). Heel enthousiast gingen ze op zoek naar de ‘kleine ventjes met talent’ om hen te fotograferen.

Jullie kunnen je vast wel indenken dat de magen begonnen te knorren rond 12u. Tomatensoep, rijst, een groentenbuffet, een saté en als dessert een lekker ijsje : het ging er allemaal heel vlotjes in :). Gelukkig werd er ook rekening gehouden met de vegetariërs en de kinderen met een voedselallergie. Na de middag werd de groep in 2 gesplitst : ze maakten T-shirts (die jullie vrijdag zelf zullen kunnen bewonderen als ze van de bus stappen) en gingen op ontdekking in de natuur. Jammer genoeg waren de weergoden ons niet zo goed gezind, maar dat kon de pret niet bederven, we zijn naar binnen getrokken voor het spelen van enkele teamactiviteiten.

Vanavond stonden er pannenkoeken op het menu ! Daarna leerden ze zichzelf en de 8 kr8en verder kennen. Ze kregen ook een rugzak om al de herinneringen van deze week in te bewaren.

Wat een superenthousiaste ‘musica-ntjes’, we vinden het fijn dat ze even veel plezier beleven aan de talentenontdekkingstocht als wij !

Willen jullie graag weten hoe je (b)engel deze dag zelf ervaarde ? Lees dan zeker het dagboekje dat ze vrijdag zullen meebrengen, sommigen spraken ook een videoboodschap in.

Tot morgen !

IMG_1302

 

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.