VBS Groot Vorst : enthousiaste start !

Om tien uur vanmorgen wandelden 2 enthousiaste juffen met een vrolijke bende het Vormingscentrum binnen. Dat het buiten pijpenstelen regende, kon hen niet deren… Ze kwamen immers de prijs in ontvangst nemen die juf Birgit vorig jaar gewonnen had : een week op Talentklassen met de hele klas ! Het werd ons al heel snel duidelijk dat ze er véél zin in hadden 🙂

Koffers werden snel aan de kant gezet, het Vormingscentrum werd verkend, tijd voor een glaasje water en dan begonnen we aan de eerste workshop :’Een kleine vent met Talent’. In groepjes van 4 vertrokken  de leerlingen op hun zoektocht naar de kleine ventjes van Slinkachu. Over deze kunstenaar zullen jullie kinderen bij thuiskomst veel kunnen vertellen. Om 12u werden de hongerige magen gevuld : courgettesoep, gebakken vis met spinazie, puree en verse tartaar en een éclair als dessert. Momenteel oefenen de kinderen zich in beweegkracht. Onder leiding van Kriz volgen ze een circusworkshop : op een bal lopen, fietsen op een éénwieler, evenwichtskunstjes op een touw,…

15 Antwoorden op “VBS Groot Vorst : enthousiaste start !”

 1. meester Eric

  Hier sè! Daar sè!
  Bekend volk!
  Niets dan blije gezichten! Mooi zo!
  Zo te zien ook leuke activiteiten én lekker eten!
  Maak er nog een leuke week van.
  Ik blijf jullie de ganse week volgen via jullie foto-album & blog.
  En… Wie weet zien we elkaar vlugger terug dan voorzien.
  😉

 2. Jan Geukens

  Groeten aan onze Stan! Mooie foto’s, een hele belevenis daar bij jullie in Malle.: een zoektocht; goed eten, (zo’n éclair lust ik ook wel) en dan een circusworkshop: daar wil ik ook wel foto’s van zien!
  Vele groetjes aan onze Stan, van oma, opa en Kristof.

 3. lien (zus brecht)

  hoi brecht hoe is het daar ik denk goed want vissticks met patatten lust ik graag en als nagerecht een heerlijke éclair mmmm ! en jullie knutselen heel mooi ik ben benieuwd wat jullie morgen eten laat het in ieder geval voor morgen een smakelijk eten zijn en een goeie nacht

  veel dikke kussen en knuffels van
  mama papa en lien aan brecht

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.