Halfweg….volle kr8 vooruit!!

Hoi thuisblijvertjes,

hier weer een kleine update van op Talentklassen. We zijn halfweg!! Dat wil zeggen dat we nog eens evenveel plezier kunnen maken dan de voorbije dagen. Hier begonnen we deze morgen dan ook meteen aan. Er stond meteen een workshops Circus en Parcours op het programma. De mensen van de circusschool leerden ons jongleren, éénwieleren, koorddansen, salto’s en freerunnen. Wat een dolle pret. De foto’s hiervan vind je terug bij onze andere foto’s.
Dank zij het goede weer konden we deze namiddag ook in het grote bos spelen en oefenden we alvast voor onze voorstelling. Deze avond staat er onze filmavond op het programma. In de zitzakken in de filmzaal wordt het superknus!

Tot morgen voor weer een nieuwe update.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.