Musica(al) maar anders.

Dag liefste mama en papa,

Onze dag kon vandaag niet beter starten: het had deze nacht wat gesneeuwd! Jammer genoeg bleef hij niet zo lang liggen. Lang konden we niet treuren, want na ons heerlijke ontbijt kregen we een optreden van onze beatbox-meester van vandaag: Uruz!
Tijd om te beginnen aan de workshops van vandaag: TalentenT-shirts maken, leren beatboxen bij Uruz, samenwerkopdrachten bij Teamkracht en op bezoek gaan in de controlekamer van Kapitein Kr8 (maar aangezien we hebben gezworen hier over te zwijgen zullen we hier ook niets over schrijven)

’s Middags smulden we van heerlijke fishsticks met tartaar en puree. Voor het groentje bij het eten mochten we langs de koude saladbar. (hier gaan we weer met die vreemde eetgewoontes in de Kempen. Het nagerecht was wel een toppertje: een eclairke! (precies zondag!! =) )

Vanavond spelen we weer gezelschapsspelletjes in onze living, krijgen onze oksels een dieptereiniging in de douche en vertrekken we braaf en vredig naar dromenland.

Tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.