Musica(le) talentklassen

Wat een heerlijke dag vandaag! Na een leuke busrit uit ’t Stad kwamen we zonder problemen aan in Oostmalle. Hier wachtten Jo, Jef en Rik ons al op. Wat een toffe kerels zijn dat!
Ze namen ons mee naar onze living voor deze week, waar we al een heleboel info over het reilen en zeilen van de Talentklassen kregen.
Als eerste opdracht werden we eropuit gestuurd met de tablet. We zochten kunstwerkjes met kleine ventjes en leerden zo de weg wat beter kennen. Nu lopen we niet meer zo snel verloren in dit gigantische talentencentrum.

Hoog tijd om de inwendige mens te versterken. In ons eigen restaurant kregen we een heerlijke maaltijd voorgeschoteld: pasta met tomatensaus, boontjes en kip. Gekke combinaties hebben ze hier in de Kempen =)

In de namiddag werkten we hard aan onze krachten: we maakten T-shirts over onze Zelfkracht, voor Teamkracht deden we Teambuildingsactiviteiten en we mochten al op bezoek in het controlecentrum van Kapitein Kr8.

Na ons vieruurtje maakten we onze slaapkamer in orde, kregen we nog heerlijke worstenbroodjes te eten en schreven we al een kaartje naar huis.
Nu gaan we nog gezelschapsspelletjes spelen en dan kruipen we stilletjes in bed.

Slaapwel en tot morgen!

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.