TALENTENschool Atlantis op TALENTklassen!!

Hoi allemaal,

wat een spannende dag….. We reden iets langer dan gepland door die stomme regen maar die laten we onze dag niet vergallen.
We werden met open armen ontvangen door Kapitein Kracht en zijn team die ons meteen meenamen voor een rondleiding door ons hele grote huis. We ontdekten het restaurant, de techniekkelder, de filmzaal, de studio,…. we hebben zelfs een eigen !! Om het supergrote huis te leren kennen mochten we een spel spelen: een kleine vent met talent. We gingen op zoek naar kleine ventjes die in het centrum verstopt stonden.
Deze middag aten we aspergesoep, gebakken aardappelen, groentjes en chipolatta-worst met een eclair als nagerechtje. We hebben lekker heel onze buik vol gegeten.
Deze namiddag stonden er 2 workshops op het programma. We maakten een wagentje dat kan rijden door de wind in de techniekkelder en we maakten onze unieke, eigen talentenT-shirt. Die zullen we vrijdag zeker showen wanneer we terug thuis zijn.
Na het 4-uurtje mochten we dan eindelijk naar de kamers. Hier waren we al de hele dag op aan het wachten.
Straks staat er nog Silent-disco op het programma. Wat we daar van moeten verwachten weten we nog niet maar dat laten we morgen dan weer wel weten.
Bekijk zeker onze foto’s bij: Talentenschool Atlantis in beeld.

groetjes

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.