Polderstad trapt kr8-ige het schooljaar af!!

Joepie, de tweede volle schoolweek van het schooljaar en we mogen al op talentklassen.
De eerste talentklassen van het schooljaar 2022-2023. De begeleiding had er dus extra veel zin in!!
Na een vlotte rit naar Malle werden we ontvangen in het grote huis. We installeerden ons in ‘de living’ waar we een korte uitleg kregen over de week talentklassen. Na een rondleiding in het gebouw mochten we al direct beginnen met een kennismakingsspel. We gingen op zoek naar superkleine ventjes die zich verstopt hadden in de gangen en lokalen. Zo leerden we meteen het centrum kennen. Na het middagmaal (groentensoep, pasta met salade en krokante kip) begonnen we aan de workshops van de dag. 1 groepje mocht zijn natuur-kracht oefenen op hun blote voetenpad op het blotevoetenpad, een andere groep oefenden hun zelfkracht en ontwierpen ondertussen ook even hun eigen unieke talentenT-shirt en de 3de groep mocht op bezoek bij Kapitein Kracht. Maar wat daar gebeurd, is geheim. 🙂
Bekijk zeker onze foto’s van onze avonturen.

groetjes

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.